De nieuwe mobiele app van ICT-bedrijven

Mensen gebruiken mobiel vaker

Door de stijging van het aantal mobiele gebruikers bezoeken veel klanten de websites op hun laptop minder. De laptop wordt vaker thuisgelaten, maar de mobiel wordt altijd op zak meegenomen.  ICT-bedrijven heeft besloten om een app te creëeren om zo meer klanten aan te trekken. ICT-bedrijven is een jong bedrijf dat gespecialiseerd is in het verzamelen van allerlei ICT websites op één pagina. Door zoveel mogelijk websites te verzamelen kan de klant beter op zoek gaan naar de juiste ICT website voor hem of haar. De klant kan op basis van haar voorkeursinstellingen gerichter zoeken en daarom is zo’n vergelijkingswebsite erg handig. Het is niet alleen snel en efficiënt, maar ook doeltreffend. Op deze manier bespaart de klant veel tijd door gerichter te zoeken en krijgt hij resultaten wat hem of haar goed bevalt.

Wat komt er bij zo’n app bij kijken?

Zo’n app kent veel voordelen. Je bespaart niet alleen veel geld door goed te vergelijken onderweg, maar ook ben je in staat om meerdere sites op een rijtje te vergelijken om zo de voor-en nadelen goed te kunnen bekijken. Zo heb je als klant zijnde beter inzicht in wat de website je te bieden heeft en wordt er beter inzicht verkregen in de specialisaties van het desbetreffende bedrijf. De klant heeft zo een beter idee wat zo’n ICT website allemaal voor hem of haar kan betekenen. De app is ontwikkeld om zo meer klanten aan te trekken om eerst een vergelijkingssite te raadplegen voordat ze overgaan tot een order. Uit onderzoek is gebleken dat veel mensen gehaast iets nemen, omdat ze geen goed overzicht hebben als ze het vergelijken. Ze denken dat het allemaal wel overal gelijk is, terwijl de verschillen soms enorm groot kunnen zijn. Daarom wordt geadviseerd om eerst nauwkeurig onderzoek te doen voordat je overgaat tot een aankoop. Ons doel is om klanten meer bewuster te laten maken van de voordelen van een vergelijkingswebsite op het gebied van ICT. Het is bijna te vergelijken met Independer wat voor zorgverzekeringen voornamelijk wordt gebruik. Wij verschillen op een aantal punten van hen, zoals de snelle service die we bieden en de goede kwaliteit van de serviceverlening. Als je een probleem hebt, dan staat er altijd 24/7 iemand klaar om je uit de problemen te helpen. Heb je een vraag, dan wordt ook dat zo snel mogelijk beantwoord.

Download de app nu

Verder is de app erg mobielvriendelijk en kun je hem gebruiken waar je ook bent.  De app is in zowel de Appstore als in de Playstore te downloaden. Voor de app zijn er geen kosten aan verbonden. We vinden het belangrijk dat klanten overal toegang zouden moeten hebben, of je een klein of een breed budget hebt. Het moet voor iedereen toegankelijk zijn. Geld mag geen issue zijn voor deze mensen. Wij hopen zo dat iedereen erg enthousiast wordt, ook in de ICT wereld, en hen beter van dienst kunnen zijn door ons constant te innoveren. Dus download de app nu! Last but not least, staan we altijd open voor nieuwe ideeën. Heb je toevallig een leuk idee of wil je ons enige tips of tops geven, dan kun je altijd contact met ons opnemen.